Pasfoto´s laten maken bij FotoModern Dokkum

Pasfoto maken tijdens corona maatregelen, alleen op afspraak

 

Pasfoto's direct klaar ! bel voor een afspraak    

         0519 296888

WhatsApp    0683669443

-  07.00 - 22.00 uur beschikbaar *

-  7 dagen in de week ! *

Paspoort , ID, Rijbewijs , Visum , etc.

-  We maken ze ook bij u thuis !

 *  open op afspraak

pasfotos

 Officiele pasfoto's. Strenge eisen, maar toch leuk op de foto!

Onze pasfoto's voldoen aan alle wettelijke eisen, die eraan worden gesteld. We maken ze voor paspoort, rijbewijs, buitenlandse visa en andere formele documenten, maar uiteraard ook voor de sportclub 's zoals bijvoorbeeld, supporterspas van Feyenoord en Ajax en alle andere doeleinden, KPN .

Het is een misverstand, dat je niet mag lachen.....alleen wel met de lippen op elkaar! 

 

Digitale pasfoto's

Soms is het handig om de pasfoto's ook digitaal te ontvangen, bijvoorbeeld voor de aanvraag van een OV-Chipkaart, Studentenpas, School of voor een sollicitatie of een visitekaartje. Tegen meerprijs zetten we de gemaakte foto op uw USB stick of sturen we hem naar u toe per e-mail.

Meer pasfoto's nodig?

Heeft u meer pasfoto's nodig dan in standaardset geleverd wordt dan kunt u altijd met een stevige korting een tweede set bestellen. Altijd Slim !

Pasfoto nabestellen! uniek in Nederland

Wist u dat wij pasfoto's digitaal voor u bewaren, u kunt dus altijd nabestellen, het archiefnummer vindt u op geleverde pasfotoset. We kunnen ze als pasfotoset afdrukken, maar ook in ieder ander gewenst formaat, bijvoorbeeld 10x15, 13x18, 15x20, 20x25, 20x30, 30x40, etc... . ook op canvas.

Pasfoto's met afwijkend formaat

Voor sommige landen gelden andere eisen ten aanzien van de pasfoto. De maat wijkt af een andere achtergrond is vereist. Ook daar zorgen we graag voor. Voor de Verenigde Staten en voor India dient de foto bijvoorbeeld 5x5 cm te zijn met een witte achtergrond. Het is allemaal geen probleem, we kunnen ze allemaal maken!

 

 

Klik hier voor de openingstijden en bereikbaarheid Noardeast Fryslan

 

 

 

 

Contactaanvraag